AGROhomeopatija

Agrohomeopatija, prirodna pomoć za poljoprivredu i vrtlarstvo.
Agrohomeopatija je upotreba homeopatije u poljoprivredi i vrtlarstvu  za zdravlje bilja i zaštite od nametnika. To je način na koji priroda pomaže prirodi! Bez bilokakve kemije!

Homeopatija radi na principu energije i utjeće na biološke procese u biljkama, također može povoljno djelovati na rast biljaka. To omogućuje biljkama da postanu i ostanu zdrave, dobro raste i imaju obilne plodove. Sa agrohomeopatijom možemo uspješno djelovati protiv raznih nametnika.

Za agrohomeopatiju vrijede ista načela kao i kod homeopatije, samo da se razumno primjene na biljkama i životinjama u složenom sustavu. Agrohomeopatija stimulira povećanu proizvodnju zdravih usjeva, bez upotrebe kemijskih sredstava. To je odličan pomoćnik u poljoprivredi bez kemikalija, bez kemije u hortikulturi,  bez kemije u ekološkoj poljoprivredi i vrtlarstvu.
Agrohomeopatija radi i gdje druge metode u poljoprivredi, hortikulturi, vinogradarstvu, vrtlarstvu i šumarstvu ne uspiju. Korištenje još snažnije kemije nije nužnost. Možete koristiti agrohomeopatiju!

Uz takav izbor, neka priroda pomogne da utvrdi prirodu ravnoteže u biljkama. Posljedica takvih metoda su vitalne i otporne biljke, obilni i zdravi prinosi, nižji troškovi i veće količine hrane… Bio hrane.

Kako to radi agrohomeopatija?

Homeopatija je alternativni pristup zdravlju, koji potiče samoizlječenje tijela. Agrohomeopatija je vrsta tretmana, koji jača biljke povećanjem vitalnosti biljaka. Kao i u homeopatiji je važan odnos između homeopata i bolesnika, također je u agrohomeopatiji vrlo važno da se tretiraju biljke, a ne samo simptomi izložene strane.

Agrohomeopatski proizvodi su homeopatski pripravci od biljaka. U proizvodnom procesu pripreme agrohomeopatskega pripravka se od odabranih biljaka, životinja ili tvari s mehaničkom razgradnjom tvari iz njih u procesu oslobađanja energije prenosi na medij za prijenos (voda, alkohol ili laktoze)

Agrohomeopatija sada i u prošlosti:

Različiti izvori pišu da je agrohomeopatija bila poznata još od vremena Darwina. To je, dakle vraćanje sjećanja na stare metode, ali i danas se dosta prakticira u Australiji, Indiji…

Agrohomeopatski pripravci mogu pomoć kod ozljeda biljaka, slabog uroda, kad nema ploda, kod raznih tegoba ( bakterijska i gljivićna oboljenja, uši, puževa, gusjenica, mrava, crva, oštećenja od vjetra, bure-soli ), mogu nadoknadit vitamine i sprjećit nametnike.

Primjer: pripravak napravljen od puža, će sprijećit da dođe puž u vaš vrt. Prskati je potrebno par dana zaporedoma, nikako po suncu. Nakon tretiranja i kiša ne može poništiti (isprati) pripravak. Taj tretman je dovoljan za 2-3 mijeseca.

Agrohomeopatija za najzdravije  i snažne biljke!

Za više informacija me kontaktirajte.

Vesna Češek, dipl. homeopatkinja