Higijenski ulošci sa kisikom SET

Biorazgradljivi Higijenski ulošci sa aktivnim kisikom i negativnim ionima

Higijenski ulošci – set (dnevni x3, svakodnevni x2, noćni x1)
cijena:  40,56 eur  

Higijenski ulošci DNEVNI ( 10 kom ) 6,75 eur

Higijenski ulošci NOĆNI ( 8 kom )  6,75 eur

Higijenski ulošci SVAKODNEVNI ( 30 kom)  12,13 eur

Preporučamo ih svim ženama. Posebno onim koje imaju ginekoloških problema.    Od higijenskih uložaka koji imaju višestruku funkciju  preporučam AIRIZ uloške. Oni su bez konkurencije zbog svoje djelotvornosti.

Patentirani anionski čip koji može otpustiti do 6100 negativnih iona/cm3. Ovo je najvećakoncentracija aniona koja se može pronaći u higijenskim ulošcima.

Patentirana formula aktivnog kisika je ravnomjerno raspršena i uključuje  esencije peperminta i lavande.

Njihova glavna uloga je  protuupalna, antibakterijska, te unapređuje metabolizam.

Inovativni upijajući  površinski sloj tankog i mekog pamuka omogućuje da se tekućina upija tri puta brženego kod običnih higijenskih uložaka.

Patentirani  tekući sloj sa jedinstvenim oblikom propusnih otvora za brže upijanje i sprečavanje povrata tekućine.

Patentirani znanstveni  ljepljivi dizajn sa punom ljepljivom trakom. Sa većom svakodnevnom zaštitom i udobnošću. Ljepilo je ne toksično i ne ostavlja talog.

Čist, mekan, nježan pamučni materijal , u potpunosti bez klora. 100% prirodan, biorazgradiv i protualergijski. Aktivni kisik i anioni  imaju funkciju održavanja pH ravnoteže.

Proizvod možete naručiti na e-mail: in**@si***********.com

8 zaštitnih slojeva sa jedinstvenim dizajnom

1. sloj: Tanki svilekansti i mekani brzoupijajući pamuk omogućuje tekućini tri puta brže upijanje nego kod obuičnih higijenskih uložaka.

2. sloj: Aktivni kisik i negativni ioni  pomažu u spriječavanju rasta bakterija, mikroba i održavaju zdravlje s prirodnim procesima.

3. sloj: Prozračni papir koji omogućuje prijelaz molekula vode u plinovito stanje koje brzo odstranjuje vlažan zrak

4. sloj: Super upijajući donji dio

5. sloj: Jedinstveno i ekskluzivno punjenje za uravnoteženo upijanje koja sprečava propuštanje.

6.sloj: Prozračni propustljiv sloj omogućuje prijelaz molekula vode u plinovito stanje koji brzo odstranjuje vlažan zrak i toplinu između uloška i kože.

7.sloj: Prozračni donji sloj koji omogućuje protok zraka.

8.sloj: Za vaše ugodno kretanje

OPASNOST  KOD OBIČNIH ULOŽAKA I TAMPONA !!!

Postoje stvari koje nam nisu poznate o higijenskim ulošcima, a mogu štetno djelovati na organizam. U nastavku možete pročitati neke od informacije o kojima se rijetko piše.

1. Većina uložaka sadrže dioksine, ostataka od izbjeljivanja pamuka koji se koristi u izradi. Dioksini su poznate kancerogene tvari koje direktno upijaju u krvotok bez pročišćavanja u kontaktu s kožom.

2. Dioksini također smanjuju razinu magnezija u tijelu, koje mogu dovesti do drastičnog pada razine ovog vrlo važnog minerala. Magnezij je potreban u tijelu kako bi mozak i žičani sustav normalno funkcionirao, postoji još bezbroj drugih pozitivnih djelovanja magnezija na organizam.

3. Pamuk koji se koristi u izradi uložaka i tampona je debelo premazan s pesticidima. Kao i dioksin ova kemikalija se također upija u krvotok preko kože. Istraživanja su pokazala velike probleme i bolesti uzrokovane ovim sastojcima.

4. Ovi pesticidi mogu uzrokovati hormonske poremećaje, čak i u malim količinama.

5. Tamponi mogu uništiti floru ženskog tijela, jer su pogodni za razvoj brojnih štetnih bakterija.

Opasnosti

Kada su u pitanju tamponi nailazimo na mnogo priča o rizicima, ali i mitova. Istina jeste da oni nose sa sobom opasnost od toksičnog šok sindroma (TŠS), koji može biti ozbiljan problem.
Ovo je retka bakterijska infekcija, ali može biti opasna po život. Pogađa između 1 do 17 žena na 100.000 (koje koriste tampone). Rizik od TŠS-a se povećava ako koristite velike (super plus) tampone i ako ih ostavite u vagini predugo. Simptomi koji se pojave su: groznica, povrćanje, dijareja, nesvesetica, vrtoglavica, osip, kao posle predugog izlaganja suncu, …

Postoje i tvrdnje da tamponi sadrže visoke nivoe azbesta i dioksina, ali Američka administracija za hranu i lekove (FDA) je odbacila takve tvrdnje. Iako postoje rizici kada je u pitanju korišćenje tampona, oni nisu, kako tvrde u FDA, vezani za  opasne nivoe azbesta (za koji tvrde da se ne nalazi u tamponima) i dioksina. (Ipak, proverite i uloške i tampone koje koristite, čitajte etikete).

Neki ljudi ne veruju tvrdnjama FDA i smatraju da kompanije, koje proizvode tampone zaista koriste opasne količine ovih supstanci, jer, kako kažu, recimo, azbest utiče na to da krvarite više, pa ćete zato morati koristiti i više tampona. Ipak, tamponi zaista sadrže dve opasne supstance (između ostalog) – rajon (za upijanje) i dioksin (ako izbeljivač). “Tampon industrija” veruje da je ženama potreban “izbeljivač” da bi na proizvod gledale kao na čist i siguran, ali problem je u tome što taj dioksin nije ni malo bezopasan. Potencijalno je kancerogen i toksičan za imunitet i reproduktivni sistem.