CoQ10 i kvercetin

CoQ10 & kvercetin je dodatak prehrani koji nadopunjuje svakodnevnu prehranu vitaminima B1, B9, D3, E i K2, koenzimom Q10, kvercetinom i glogom.

TIENS CoQ10 & kvercetin pažljivo je osmišljen imajući na umu zdravlje vašeg srca. Ova jedinstvena formulacija kombinira moćne sastojke koenzima Q10 (CoQ10) i kvercetina, kao i vitamine: B1, B9, E, D3, K2; te biljne ekstrakte za pružanje sveobuhvatne podrške zdravom kardiovaskularnom sustavu i općem blagostanju.

Značajke proizvoda:

– Znanstveno formuliran dodatak prehrani koji kombinira dva ključna sastojka, Q10 i kvercetin. Ovaj dinamični duo djeluje sinergistički kako bi vam pružio optimalne zdravstvene prednosti.

– Obogaćen biljnim antioksidansima iz gloga, pomaže zaštititi vaše stanice od oksidativnog stresa i promiče opću dobrobit.

– Potpomognuti mješavinom esencijalnih vitamina: B1, B9, D3, E i K2 koji zajedno podupiru različite tjelesne funkcije, uključujući energetski metabolizam, imunološko zdravlje, zdravlje srca i snagu kostiju.

– Jednostavno i praktično! Naš proizvod dolazi u malim kapsulama koje su jednostavne za korištenje. Jednostavno uzmite 1-2 kapsule s čašom vode.

Kako djeluju CoQ10 i kvercetin?

– Koenzim Q10 je važna tvar slična vitaminima potrebna za pravilan rad mnogih organa i mnoge kemijske reakcije u tijelu. Ima ključnu ulogu u proizvodnji energije unutar naših stanica. CoQ10 može poboljšati opskrbu energijom našeg srčanog mišića, promičući njegovo optimalno funkcioniranje i cjelokupno zdravlje kardiovaskularnog sustava.

– Kvercetin, snažan antioksidans koji se nalazi u različitom voću i povrću. Njegova antioksidativna svojstva pomažu tijelu u borbi protiv oksidativnog stresa, smanjujući upalu i štiteći osjetljiva tkiva srca.

Slobodni radikali povezani su s razvojem kroničnih bolesti, uključujući rak, bolesti srca i dijabetes.

– Bobice gloga su sićušni plodovi koji rastu na drveću i grmlju koji pripada rodu Crataegusgenus.

Bobice gloga se stoljećima koriste kao prirodni lijek za sve vrste srčanih tegoba. To uključuje visoki krvni tlak, otvrdnuće arterija, nepravilan rad srca, pa čak i kongestivno zatajenje srca.

– Vitamin B1, također poznat kao tiamin, esencijalni je nutrijent koji ima ključnu ulogu u rastu i funkciji različitih stanica i održavanju cjelokupnog zdravlja.

Tiamin je uključen u metabolizam masti i ugljikohidrata koji su ključni za zdravlje srca. Pomaže u proizvodnji ATP-a koji je neophodan za pravilan rad srčanog mišića.

– Vitamin D je vitamin topiv u mastima koji pomaže vašem tijelu da apsorbira kalcij i fosfor. Imati odgovarajuću količinu vitamina D, kalcija i fosfora važno je za izgradnju i održavanje jakih kostiju.

– Vitamin K razgrađuje kalcij u našem tijelu, a taj učinak pomaže u sprječavanju stvaranja tvrdih naslaga (kalcija i masnog materijala) u stijenkama arterija. Glatke i fleksibilne krvne žile osiguravaju zdravu cirkulaciju, smanjujući rizik od štetnih krvnih ugrušaka i bolesti srca.

– Vitamin E je vitamin topiv u mastima koji igra ključnu ulogu u održavanju cjelokupnog zdravlja. Snažan je antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Neto sadržaj: 14,25 g (30 kapsula x 475 mg).

 

Preporučena dnevna doza: uzmite 1-2 kapsule dnevno uz obrok. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Zdrav način života i uravnotežena prehrana su važni.

Cijena: 25,00 EUR

Proizvod možete naručiti na e-mail: in**@si***********.com