O nama

Homeopatija je priznata gotovo u cijelom svijetu. Prema podacima WHO (Svjetska zdravstvena organizacija) homeopatija je po broju svojih korisnika druga metoda isceljivanja u svijetu, odmah iza kineske tradicionalne medicine, treća je fitoterapija, a četvrta alopatska (klasična) medicina.

Vesna Češek

Homeopathy), kojega  vodi svjetsko poznati i najbolji homeopat današnje dobe, prof. George Vithoulkas, dobitnik alternativne Nobelove nagrade za oživljavanje homeopatskoga isceljivanja i obrazovanja na področju homeopatije sa najvećimi standardi. Prvi sam ZADARSKI klasični homeopat i jedina Registrirana homeopatica na Zadarskom području!

Prakticiram KLASIČNU homeopatiju

Kao terapeut u svakodnevnoj praksi stekla sam iskustvo u tretiranju djece s otežanim razvojem kao što je govor, ponašanje (pažnja, autizam, ADHD ), neurološki simptomi… Uspješno tretiram sve oblike mentalno-emocionalnih tegoba, kao što su depresija, anksioznost, napadaji panike, stres,  iperaktivnost…

Homeopatija i ženske tegobe: menopauza, bolne menstruacije, PMS, neredoviti ciklusi, vaginalne upale, miomi, ciste,…

U mojoj homeopatskoj praksi imam uspjeh kod tretiranja neplodnosti, kroničnog umora, poremečaja štitnjaće, glavobolja, migrena, alergija, reumatskih tegoba, probavnih tegoba, dijabetesa, visokog tlaka, raznih kožnih oboljenja, karijesa, opadanja kose (čelavost), impotencije, tegoba prostate, raznih kroničnih upala, želućanih poremečaja,…

Homeopatski tretman se zasniva na prepoznavanju individualnih fizičkih simptoma i poremećaja, s naglaskom na emotivno mentalno proživljavanje i stav pacijenta o njegovom stanju i tegobama. Holistički pristup provodi se uzimanjem homeopatskih pripravaka, ili se kombiniraju sa uzimanjem prirodnih pripravaka. Također, savjetujem pacijente o  prilagodbi životnih navika i prehrane.

Bilo gdje iz Hrvatske ste, imate i mogučnost tretmana ONLINE – preko skypa, telefonski.