kalcij u prahu

Bio kalcij u prahu

zlatna medalja za najbolji kalcij na tržištu!!!

apsorpcija  98%!

Sastojci: Vitamin A, D3, C, magnezij, selen,

askorbinska kiselina, željezo sulfat, retinol,

gelaktooligosaharidi, kolekalciferol

Pakiranje: 10 vrečica po 10g (za 30 dana)

Cijena:  31,11 EUR

Kod svih problema koji nastaju zbog manjka kalcija preporučamo Tiensov kalcij u prahu

jedan od najboljih kalcija u svijetu. Kalcij je jedan od najvažnijih makroelemenata. Ima najveću ulogu u formiranju i razvoju kostiju i zubi, omogućava zgrušavanje krvi, kontrakcije srčanog mišića i prijenos živčanih impulsa. Pozitivno djeluje kod osteoporoze,

reumatizma, spriječava razvoj karijesa, pomaže kod oboljenja od kardiovaskularnih bolesti, poremećaja spavanja, poremećaja funkcije štitnjače, bolesti mišića i dr.

Kod onkoloških tegoba je NEOPHODNO piti preparat Biokalcija, zato što T-limfociti djeluju pri Ph 7,35, a tumor stvara kiselu sredinu u organizmu. Za alkaliziranje organizma neophodan je Biokalcij! Preparat daje organizmu velik broj spojeva ugljikohidrata, vitamina i mikroelemenata. On dopunjuje svakodnevnu potrebu organizma za prehrambenim tvarima, nadoknađuje nedostatak kalcija, koji je izazvan nepravilnim, no uobičajenim načinom prehrane.

SVE O KALCIJU

Kalcij je jedan od osnovnih elemenata koji sačinjavaju ljudsko tijelo. U kostima i zubima   ima 99% kalcija, te 1% u krvi i u stanicama mekog tkiva. Kostur je potporni aparat čovječjeg tijela i služi kao smočnica- spremište kalcija. Kod nedostatka kalcija u organizmu kalcij se iz kostiju može osloboditi i preći u krv tj.osigurati genetički balans u krvi i kostima.

Kalcij je najaktivniji makroelement u ljudskome tijelu. On sudjeluje u takvim procesima kao što su reakcija mišića, zgrušavanje krvi, konglomeracija stanica, prijenos živčanih impulsa, prijenos signala ritmike srca. Prema podacima američkih zdravstvenih organizacija za očuvanje zdravlja, odrasli čovjek dnevno treba najmanje 800 mg kalcija. Trudnice, dojilje i stariji ljudi trebaju dnevno najmanje 1500 mg , a djeca 1000 mg kalcija. U običnim prehrambenim proizvodima različit je sadržaj kalcija (više ga ima u mesnim proizvodima nego u biljnim). Međutim, usvajanje kalcija u ljudskom organizmu ovisi o ionizaciji kalcija i od utjecaja biljnih kiselina, vitamina D i masnoća koje se nalaze u prehrambenim proizvodima. Stoga stvarno možemo usvajati samo 20-30 % od unešene količine kalcija. Zbog takvog niskog biološkog usvajanja kalcija, teško je zadovoljiti potrebe organizma za kalcijem.

Proizvod možete naručiti na e-mail: in**@si***********.com

Deficit kalcija može izazvati razne tegobe i fiziološke anomalije. Kod deficita kalcija uočeni su pored ostalog i ovi deformiteti:

Mala djeca zaostaju u razvoju, kasnije prohodaju, dobivaju četvrtastu lubanju, kasnije im niču zubi, također imaju poremećaj okusa, ćelavost, grčeve, rahitis, iskrivljene kosti nogu u obliku slova O ili X, slabo razvijeni i maleni članci prstiju , razvijaju se kokošja prsa i javljaju se bolovi kostiju prsnog koša. Djeca kasnije prohodaju, loše spavaju, imaju strah i viču u snu, znoje se noću, povremeno imaju bolove u trbuhu.

U mladenačkoj dobi,

u tijeku rasta javljaju se osjećaji boli i grčevi u udovima, primjećuje se brzo umaranje, pretjerana pospanost, poremećen san, slabljenje pamćenja, česte prehlade, alergija, omekšanje kostiju, zaostajanje u razvoju, niski rast.

U srednjoj i starijoj dobi

osteoporoza, utrnuća i slabost u udovima, bolovi u području križa, pogurenost, sindrom klimaksa, povišeni krvni tlak, šećerna bolest, zatvor, pospanost, opća nemoć, grčevi, psihičke smetnje, mokraćni kamenci, smanjenje rasta, bolesti krvnih žila srca i mozga. Javljaju se senilnost, skleroza krvnih žila i onkološke bolesti.Trudnice osjećaju bol i tegobe u području križa i leđa; smanjen je osjet u udovima, javlja se grčenje mišića, reumatizam zglobova, osteoporoza zubi, poremećaji u razvitku ploda, alergije, nedovoljno stvaranje mlijeka, gubitak sjaja kose i kože te se ubrzava proces starenja. Žene osjećaju muklu bol u nogama i križima, pate od nesanice, lošeg pamćenja, vrtoglavice, stalne iscrpljenosti, disfunkcije štitnjače, poremećaja rada žlijezda sa unutarnjim izlučivanjem, imaju slabost mišića (mijastenija), gubitak elastičnosti i sjaja kože, ubrzano starenje, alergiju, reumatizam. Kod prijeloma kostiju.

Zbog mirovanja bolesnika uočava se neravnoteža u procesu metabolizma kalcija. U tijeku 5-6 tjedana čovjek gubi 1-2 % kalcija, što dovodi do osteoporoze. Radi zadovoljavanja potrebe ljudskog organizma u kalciju, korporacija TIENS daje čovječanstvu najbolji dar – preparat obogaćen kalcijem.

Korporacija TIEns proizvodi mnogo preparata sa izvanrednim svojstvima, među kojima su i preparati sa visokim sadržajem kalcija. Ti preparati omogućuju ljudskom organizmu uravnoteženu prehranu, što pruža ljudima zdravlje i stabilnost. To sve mi pružimo svakome tko želi biti zdrav i sretan. Navedeni preparat je plod moderne visoke tehnologije. On je proizveden prema posebnom receptu, a sadrži u koncentriranom obliku i izbalansiranoj dozi veliki broj prehrambenih tvari. Zahvaljujući tome on svestrano poboljšava ljudsko zdravlje. Sadržaj kalcija u tome preparatu je vrlo visok: u 100 g preparata ima 4000 mkg kalcija. Zahvaljujući naprednoj suvremenoj tehnologiji bioinženjeringa, te zimolitičkoj obradi preparat je opskrbljen velikim brojem prehrambenih tvari, koje su sačuvale prirodna svojstva, a u prvom redu organski kalcij. Zato se ovaj proizvod fine obrade lako se usvaja u naš organizam. Postotak organskog kalcija je visok, a odnos kalcija i dodanog fosfora je najracionalniji, dok je koeficijent usvajanja vrlo visok. Preparat daje organizmu velik broj spojeva ugljikohidrata, vitamina i mikroelemenata. Preparat dopunjuje svakodnevnu potrebu organizma za prehrambenim tvarima, nadoknađuje nedostatak kalcija, koji je izazvan nepravilnim, no uobičajenim načinom prehrane. Preparat je niskokaloričan, sadrži malo masnoće, ne sadržava saharozu i ima fini aromatičan okus, pa je ugodan za uzimanje.Sve su komponente preparata prirodnog podrijetla, bez dodatka konzervansa.

Sastav Tiens Kalcija u prahu izvrsna je kombinacija kalcija s vitaminom A i vitaminom D. Ovakav sastav vrlo učinkovito djeluje na sve kemijske procesu u kostima.

Vitamin A regulira rast i razvoj kostiju, zubi i stanične membrane te je glavni doprinos obnovi ljudskih stanica, također djeluje na vid i štiti tijelo od infekcija.

Vitamin D od vitalne je važnosti za razvoj kostiju, koštanog tkiva kao i za metabolizam. Sudjeluje u intergaciji kalcijevih soli u organskoj matrici kostiju,

Kalcij je niskokaloričan i lako se usvaja.

Usvajanje Tiens kalcija u prahu je do 98%, što ovaj proizvod čini nezamjenjivim u prevenciji osteopenije i osteoporoze.

Kalcij je život – Zašto je tako bitan za nas? Sa svakim gibom gubimo kalcij.

Uloga kalcija je sljedeća:
Kada dospije u mišićnu stanicu, ona se grči, a kada je napusti ona se opušta. U tom procesu sudjeluje 1% kalcija, koji se  alazi u krvi. To je, mi živimo zahvaljujuć kalciju, jer se sve u našem organizmu bazira na mišićnim kontrakcijama: rad srca, crijeva, oći, itd.
Na miljarde iona kalcija ulazi u stanicu i izlazi iz nje. I zahvaljujoć tome  živimo. 1% kalcija je tako malo, zato jer ga organizam hrani u  “skladištima”: u kostima, zubima, noktima, kosi. I problem manjka  kalcija u kostima osjetimo intenzivnije, jer se njegova razina u krvi stalno obdržuje.
Dihamo,  vježbamo, razgovaramo, srce nam radi konstantno…

Organizam uzima kalcij iz kostiju. Kosti počinju  “govoriti”, da im fali kalcij, a mi se počnemo držati za leđa, zglobove, itd.. Sa problemima leđa mi se obratimo ka neurologu, on propiše preparate za živčano tkivo, a kosti bole dalje.

Tijelo je potrebno nahranit sa kalcijem i proći će bol! Kosti predstavljajo koloidni sistem sa kalcijem kao cementom i kada ga nije dovoljno, naša „kaša“ se počne raspadati. Mlad čovjek je danas pun elana, a stari se diže sa poteškoćom. Nije nam

potrebno tako živjeti. Kamenac u bubrezima se pojavljuje zbog manjka kalcija u organizmu. Zašto se on tamo pojavljuje? Zato, što se baš kalcij iz kostiju taloži u obliku kamna u bubrezima i mjehuru, na stjenkama krvnih žila (kalcinoza žila). Organizam si radi zalihu, jer je kostima potreban kalcij. Tako se pokaže, da kalcij iz kostiju sudjeluje kod stvaranja arteroskleroznih nakupin.

Biokalcij – biološki aktivan dodatak prehrani

Svjetska zdravstvena organizacija je 1985 g. objavila raspis za najbolji preparat sa kalcijem. Kalcij, koji ide u sastav preparata, koji su se tada koristili (kalcij glicerofosfat, kalcij glikonat,…), organizam ne resorbira dobro i taj kalcij ne dospije do kosti. U prirodi se kalcij nalazi u obliku iona, ali kada kasnije dospije u organizam (tanko crijevo), pretvara se u molekulu (kalcij nerazgradljivu sol). Ta molekula ne može dospjeti u stanicu, jer kroz stanične pore prolazi samo ion. U prošlosti su smatrali, da je za razgradnju te molekule dovoljan fosfor i vitamin D. Do 1985 g. su ustanovili, da to nije dovoljno, a problem osteroporoze se povečao do katastrofalnih razmjera.
Na objavljenom natečaju su sudjelovale mnoge države. Ispostavilo se, da su za „razbijanje“ te molekule – kalcij nerazgradljive soli i za prijenos na mjesto, gdje će se kalcij koristiti, potrebni: bor, magnezij, silicij i još še 13 mikroelemenata. Selen je potreban kao katalizator ( žene ga v stanice ).

Kinezi su počeli razmišljati o tome, što nam je potrebno, pa je kineska akademija znanosti za 6 godina izradila preparat, za kojega je korporacija dobila zlatnu medalju! Do današnjog dana od 16 preparata sa kalcijem korporacije Tiens, 13 pripravaka ima nagradu svjetske zdravstvene organizacije, 8 od njih i zlatne medalje. Kalcij je   preparatima Tiens u stabilnom ionskom obliku i kad dospije u tanko crijevo, se ne pretvori u molekulu, nego mirno cirkulira po svim stanicama.

Proizvod možete naručiti na e-mail: in**@si***********.com