Očistite svoje tijelo od raznih toksičnih substanci

HOMEOPATSKI DETOX je poseban i iznimno učinkovit proces dubokog čišćenja od djelovanja različitih toksina, koji ometaju funkcioniranje organizma na svim nivoima.

Od čega se možemo detoksirati homeopatijom?

OD SVEGA!

 • Pesticida
 • Kemikalija
 • Insekticida
 • Farmaceustkih lijekova (antibiotici, kontracepcija, ostali lijekovi)
 • Hormona iz hrane
 • Aditiva iz hrane
 • Geopatskog stresa
 • Teških metala
 • Zračenja
 • Parazita
 • Virusa, bakterija, gljivica (kandida, HPV, streptokok, E.Coli…)
 • kemoterapije

Stil života i okruženje u kojem živimo nas konstantno izlaže ogromnom broju toksina s kojima se naše tijelo svakodnevno mora nositi. Tijelo posjeduje prirodne mehanizme za čišćenje od toksina i mi uglavnom o tim procesima ne moramo razmišljati, ali najčešče oni postanu preveliki teret i zbog njih organizam više ne može uspješno održavati stanje zdravlja.

Svima nam je dobro poznato da lijekovi, pesticidi, teški metali, boje, aditivi i hormoni u hrani, plastika u koju je hrana pakirana, elektromagnetska zračenja iz raznih uređaja ili X-zračenja, imaju određeni negativan utjecaj na naše zdravlje. Kada smo izloženi velikoj količini toksičnih supstanci, razvijamo akutnu reakciju. Kako se njihova koncentracija u tijelu smanjuje, smanjuju se i simptomi koje vežemo uz njih. Međutim, njihov je utjecaj na zdravlje puno dublji i dugotrajniji. Ako smo dugotrajno izloženi štetnim utjecajima ili ako je naša vitalna sila već oslabljena, čak je i koncentracija toksina unutar onoga što smatramo sigurnom granicom ponekad dovoljna da ostavi trag kojeg možemo vidjeti kroz pojavu raznih simptoma. Često ti toksini imaju utjecaj na živčani ili endokrini sustav, a oni upravljaju svim ostalim sustavima unutar organizma. Upravo zbog toga, simptomi mogu biti najrazličitiji, od depresije, anksioznosti, fobija, autizma, Alzheimera, do astme, ekcema, migrena, probavnih problema, reumatizma, PMS-a kroničnih upala, nervoze…

Činjenica da utjecaj toksina može potrajati puno duže od vremena njihovog materijalnog prisustva potvrđuje razumijevanje da zdravlje djece počinje sa zdravljem majke i oca prije i za vrijeme začeća, kao i pravilnim održavanjem zdravlja trudnice. Mozak nerođene bebe je izuzetno osjetljiv i razne kemijske susptance ga mogu oštetiti, pogotovo u prva tri mjeseca trudnoće. Zbog toga bi u tom periodu trebalo izbjegavati sve potencijalno štetne tvari. Već u trbuhu, većina beba je izložena određenoj količini toksina, u materijalnoj ili energetskoj formi, te se rađa s već opterećenim sustavima koji se bore protiv nečega za što nisu spremni. To ih čini osjetljivijima, osobito kod izloženosti cjepivima i lijekovima tijekom prve dvije godine.

U klasičnom homeopatskom tretmanu se određuje konstitucijska homeopatska remedija na osnovi cjelovite slike simptoma i ono je najčešće dovoljno da pokrene vitalnu silu i uspostavi ravnotežu organizma. Ponekad ni dobro odabrano homopatsko sredstvo nema dugotrajan učinak ili je on samo djelomičan. Tada tražimo što je to što blokira osobu na putu prema cjelovitom zdravlju. To mogu biti razni vanjski utjecaji kojima je osoba izložena ili bila izložena, kao i osobna ili obiteljska povijest bolesti. Neke od tih blokada možemo riješiti posebnim protokolom homeopatskog detoksa.

U slučajevima kada je utjecaj toksina vidljiva prepreka zdravlju, homeopatskim detoksom pomažemo tijelu da ih se oslobodi. Tijekom konzultacije tražimo sve potencijalno štetne tvari s kojima je osoba bila u kontaktu, pogotovo kroz duži period vremena. To mogu biti amalgamske plombe, kontracepcijske pilule, kortikosteroidi, lijekovi, boje i lakovi, kod intenzivne i dugotrajne upotrebe. Kada identificiramo najvjerojatniji i najdublji uzrok, dajemo tu istu supstancu kao homeopatske potencije. Da bi se očistio utjecaj na fizičkom, emocionalnom i mentalnom nivou, daju se različite potencije te supstance kroz određeni vremenski period.

Slučaj iz prakse: https://silicea-terra.com/autizam-iskustvo-na-homeopatiji-detaljno-ciscenje-organizma/

Za više informacija:

Mob.: 00385(0)921746321

e-mail: ce********@gm***.com