Bioenergija za živali

Bioenergija za životinje na daljinu

Prirodne i energetske metode iscjeljivanja učinkovite za poboljšanje zdravlja ljudi isto su tako uspješne u iscjeljivanju životinja. U razvijenim zemljama zapada uobičajeno se koriste paralelno sa klasičnim veterinarskim liječenjem.

Životinje izvanredno osjećaju energiju i sasvim se predaju dobrim energijama terapeuta te su moguća i izliječenja preko noći, čak i kod stanja  za koja se može reći da su bila korak do smrti. Moguće je vrlo učinkovito pomoći životinjama kod svih kroničnih i akutnih tegoba, koštanog, probavnog, dišnog, mokraćno-spolnog, živčanog, srčano-krvožilnog sustava, alergija, epilepsija, autoimunih, trovanja, piroplazmoza i ostalih zaraznih poteškoča itd.

Osnažuje se narušeni organizam prije operativnog zahvata, a ubrzava oporavak nakon zahvata.

Ublažavaju se bolovi svih vrsta, podiže se imuno sustav, usporavaju se procesi starenja i uspostavlja cjelovito stanje zdravlja i vitalnosti u skladu s holističkim principima.

Negativna emocionalna stanja životinja poput straha, agresije, tuge i sl. također je moguće vrlo uspješno tretirati.

Energetski tretmani ugodni su i bezbolni,  životinje ih vole i odlično reagiraju na terapiju a u kombinaciji s veterinarskim liječenjem postižu se izvanredni i brzi

rezultati a vrlo često energetskim tretmanima se pomoglo i onda kada klasični načini liječenja više nisu davali željene rezultate.

Mačke su kao životinje spremne uzimati energiju onoliko dugo koliko ste je vi spremni davati. No njima toliko energije ne treba, max 20 min je dovoljno. Naročito ako životinjica sama odluči otići prije kraja terapije to znači da joj je dosta. To je sasvim sigurno znak da je otišla zadovoljna u neki novi pohod proučavanja okoliša.

Psi su životinje koje se prvenstveno odluče biti uz svoga gazdu i s njime dijeliti sve ono dobro i loše što život nosi. Oni bi htjeli razmjenu energija jer tako vjeruju da su još bliže čovjeku. Psi često usred tretmana sami ustanu i krenu na drugo mjesto, što je također znak da im je dovoljno energije. Bitno je kod životinja ponavljati tretmane u isto vrijeme tijekom tjedan dana i promatrati kako se životinja ponaša.

Za tretman mi je potrebna slika životinje.

Životinjama radim tretmane isključivo na daljinu!

Zatražite tretman: 00385(0)921746321

Vesna Češek, certificirana bioenergetičarka

Bioenergetski tretmani nisu zamjena za lijećenje klasičnom medicinom, za iscjeljivanje bioenergijom se odlučujete na vlastitu odgovornost!

Bioenergija