ekstrakt sjemenki grožđa

Holikan – ekstrakt sjemenki grožđa

TIENS Holikan je preparat zvan “pilula dugovječnosti”. Tvari koje se nalaze u sjemenki grožđa su snažni antioksidansi – oni se bore protiv slobodnih radikala, na taj način odgađajući proces starenja. Istraživanja su pokazala da imaju svojstva kontrole lipida u krvi, što pomaže u održavanju srca u dobroj formi

Slobodni radikali su molekule, najčešće kisika, koji imaju jedan ili više nesparenih elektrona. Djelujući da upare ili da otpuste nespareni elektron, oni postaju vrlo kemijski reaktivni. Oni oksidiraju bilo koji spoj s kojima dolaze u dodir. Na taj način se mogu oštetiti stanične strukture, na primjer membrana, enzimi, nukleinska kiselina ili strukturni proteini​​. To dovodi do preranog starenja tijela i niskog imuniteta.

Ravnoteža između slobodnih radikala i antioksidansa u tijelu je od ključne važnosti za naše zdravlje. Međutim, mi često dobrovoljno uništavamo ovaj balans pušenjem, prevelikom izlaganju suncu, vođenjem stresnog života ili kroz loše prehrambene navike. Antioksidansi mogu pomoći u borbi protiv slobodnih radikala. TIENS Holikan je bogat izvor mnogih takvih tvari.

Holikan, zahvaljujući tvarima koje sadrži, može pomoći kod opadanja zdravlja usljed starenja i održanju cjelokupnog blagostanja:

– Održava ravnotežu lipida u krvi.

– Ima snažna antioksidativna svojstva – sprječava formiranje slobodnih radikala te ih uklanja iz tijela.

– Utječe na regulaciju apsorpcije hranjivih tvari u krvi.

– Igra važnu ulogu u zaštiti kardiovaskularnog sustava: poboljšava elastičnost krvnih žila i poboljšava cirkulaciju krvi. Istraživanja ukazuju na primjenu ekstrakta kao dodatnoj zaštita srca.

– Poboljšava elastičnost kože i regenerira ju.

Resveratrol predstavlja najjači antioksidans pronađen u prirodi čije je djelovanje jače 1000% od ostalih poznatih antioksidanata. Veže i izbacuje slobodne radikale iz organizma. Slobodni radikali su osnovni uzročnici uništavanja staničnih  membrana što dovodi do promjene strukture DNK (nosilac nasljednih  svojstava), poremećaj reprodukcije zdravih stanica, što dovodi do nastanka tumorskih procesa. Slobodni radikali su čimbenik starenja organizma (posebno koža) i gubljenje imuniteta.

Resveratrol djeluje protiv raka, usporava rast stanica raka a istovremeno

ima sposobnost obnavljanja zdravih stanica (9-18%). Istraživanja su pokazala

da efikasnost kod raka dojke iznosi 43-47%, raka jetre 37-48%, raka želuca

34%. Resveratrol djeluje kod postojećih tumora a također i kod

predmalignih stanja. On je snažno sredstvo detoksifikacije (posebno jetre)

i razlaže mnoge ksenobiotike (ljekovi, pesticidi, alkohol…).

Holikan je proizveden na institutu genetskog bioinžinjeringa Kineske

akademije znanosti i predstavlja posljednju rijeć u povijesti onkologije. Danas

su na bazi ovog preparata, koji se koristi kao biološki dodatak, napravljena dva farmakološka preparata, koja će se koristiti za lijećenje oboljelih od onkoloških bolesti. Prilikom kemoterapije svi preparati dovode do poremečaja mitoze i mejoze stanica, tj. dijeljenje i razmnožavanje jezgra stanica raka. Međutim tada dolazi do procesa uništavanja ne samo zločudnih, već i zdravih stanica. Na primjer, tamoksifen se koristi kod oboljenja ženskih spolnih organa. On uništava stanice raka spolnih organa i stanice zdravog tkiva. Osim toga, bilo koji kemijski preparat uništava stanice krvi. I prva komplikacija poslije kemoterapije je jaka leukopenija, smanjenje broja T-limfocita. Bolesnik ulazi u “začarani krug”. Ubijamo stanice raka zajedno sa stanicama svih “vojnika”, tj. “bacamo atomsku bombu na bojno polje” i ubijamo po principu “ubij i svoje da bi se stranci bojali”. Takav udarac ne može izdržati 75% bolesnika, a samo njih 25% preživi. Holikan ima svojstvo da stimulira proizvodnju T-limfocita citostatičke vrste, tj. djeluje kao “selektivna kemoterapija”, stimulira stvaranje stanica koje uništavaju zloćudne i dobročudne stanice tumora. U suštini, dolazi do uništavanja onog što organizmu nije potrebno. Kada su Japanci dobili preparat Holikana, počeli su vršiti istraživanje Holikana na laboratorijskim štakorima. Japanci su ubrizgali štakorima stanice raka i dali im Holikan. Poslije 2 mijeseca nije ostala nijedna stanica raka!

Resveratrol čisti tijelo od svih vrsta štetnih masnoća (kolesterol, trigliceridi),

čisti krvne žile, razlaže krvne ugruške (kardiovaskularna oboljenja – insult,

infarkt, ateroskleroza). Također je dobar za tegobe proširenih vena, protiv

alergijskih tegoba, daje odlične rezultate kod šećerne b., naročito kod tretiranja dijabetičke retinopatije i visokog tlaka. Resveratrol daje koži

mladenački izgled.

Koliko smo daleko od hiperlipidemije?

Svi mi maštamo o zdravom životu, zdravlje je najkrasniji fragmet simfonije

života. Samo zdrav čovjek ima mogućnost ostvarenja svoje mašte i može

osjetiti svu sreću života.

Kod poboljšanja života i prehrana ljudi znatno se poboljšava. Istodobno s

poboljšanjem prehrane, zbog neravnoteže u njenoj strukturi, u ogranizmu

čovjeka sakupljaju se masti i kolesterol, što izaziva bolest suvremene civilizacije, koja se zove hiperlipidemija. Osim toga, ubrzani ritam života dovodi do stalnog osjećanja “psihičkog pritiska“ što izaziva stresno stanje, a to je glavni uzrok nastajanja hiperlipidemije. Kod hiperlipidemije raste razina serumskog kolesterola, triglicerida ili kolesterola niske gustoće. Hiperlipidemija je najopasniji faktor nastajanja tegoba krvnih žila, srca i mozga. Ova bolest u početnoj fazi nema kliničkih simptoma ali može ubrzati proces sklerotizacije arterija, izazvati bolest povišenog krvnog tlaka (hipertenziju), dijabetes, dovodi do “masne jetre”, ciroze jetre, pankreatitisa, kolecistitisa i drugih oboljenja.

Sastojci:

Obična vinova loza (Vitis vinifera L.) također poznata kao europska vinova loza jedna je od najduže kultiviranih biljaka, poznata više tisuća godina. Znanstvena istraživanja su pokazala prisutnost brojnih korisnih tvari ne samo u voćki, već i u njezinim sjemenkama. One sadrže lipide (uključujući linolne i oleinske kiseline), proteine, polifenole (među njima katehin, procyanidins i fenolnie kiseline), kao i ugljikohidrate.
Iznimno dragocjen sastojak crnog grožđa, njihova sjemena i crnih vina proizvedenih od njih je jedan od polifenola – resveratrol. Studije su pokazale njegov blagotvoran učinak na kardiovaskularni sustav i antioksidativna svojstva te da štiti srce. Smatra se agentom za učinkovito pomlađivanje i regeneraciju. Začetnik je tzv. “francuskog paradoksa”. Francuzi, unatoč prehrani bogatoj kolesterolom, pate od kardiovaskularnih bolesti manje nego primjerice Amerikanci. To je zbog konzumiranja crnog vina i resveratrola koji se nalazi u njemu. Slična svojstva su izražena i od strane drugih sastojaka ekstrakta: flavonoidi (kao što su kvercetin), linolne i oleinske kiseline. To pojačava terapeutski značaj preparata.

Doziranje:  2 kapsule dnevno (između 11:00-13:00 sati i između 19:00-21:00 sat). Preporuča se uzimanje uz čašu vode.

Cijena: 86,39 eur

Proizvod možete naručiti na e-mail: in**@si***********.com