liposomalni vitamin c

Vigor Shot – Liposomalni vitamin C

TIENS Vigor Shot voćni je dodatak prehrani s Lipo Vit C® – liposomalnim vitaminom C i CitriSlim® – koncentriranom voćnom mješavinom.

Lipo Vit C® – liposomska tehnologija pomaže u prenošenju vitamina C kroz crijevnu membranu radi veće bioraspoloživosti. Korištenjem Lipo Vit C® – tehnologije, vitamin C je zatvoren u fosfolipide koji tvore zaštitne liposome. Liposomi pomažu smanjiti potencijal za gastrointestinalne tegobe koje su obično povezane s tradicionalnim vitaminom C. Liposomalni vitamin C u usporedbi s klasičnim oralnim vitaminom C ima bitno veću bioraspoloživost te višu gastrointestinalnu zaštitu.
Količina liposomalnog vitamina C u jednoj dozi TIENS Vigora iznosi 500 mg, što odgovara količini od otprilike 10 svježih limuna. CitriSlim® je koncentrirana voćna mješavina nezrele ponkan-naranče, crvenog i bijelog grejpa, pomela, limuna i jabuke. Rodom iz Južne Kine i Tajvana, ponkan-naranča (također „kineska medena naranča“) predstavlja hibrid mandarine i pomela. To je najpopularnija kineska naranča, velikog ploda sa sočnom teksturom i kiselkasto-slatkog okusa. Ponkan, agrum s niskom razinom šećera, jedan je od nutritivno najbogatijih agruma, a možete pojesti samo nekoliko istodobno.
Cijena: 29,75 eur
Proizvod možete naručiti na e-mail: in**@si***********.com