Bioenergija na daljinu

Za terapiju se samo trebate u zakazanom terminu udobno smjestiti zatvorenih očiju u ležeći ili sjedeći položaj i tako ostati tridesetak minuta. Iako ćete najbolje osjetiti moj tretman ako ste potpuno opušteni, u mirnom okruženju, to nije neophodno.  Možete osjetiti toplinu, hladnoću, trnce, strujanje energije i sl. Iako ćete prve promjene prema poboljšanju Vašega stanja osjetiti unutar tri dana, potrebno je još barem desetak dana da se energetski tretman “posloži” do fizičke razine postojanja tj. da se terapija završi.

Možete tretirati sve, od  jačanja imuniteta i antistres terapije, što je osnova rada, do bilo koje medicinske dijagnoze. Tretman po potrebi možete ponoviti, ovisno o težini bolesti i stanju organizma, količini stresa kojemu ste izloženi ili krivom stilu života.

Sve što trebate je poslati vašu sliku (viber, whatsapp). Navedite dijagnozu službene medicine ili ako je nemate kratko opišite trenutne simptome i smetnje u organizmu i vrijeme kada bi Vam odgovaralo da uskladimo termin terapije. Terapija se provodi preko fotografije.

Vesna Češek, Certificirana Bioenergetičarka

https://www.silicea-terra.com/bioenergija

Zatražite tretman
mob.:00385(0)921746321

Bioenergetski tretmani nisu zamjena za lijećenje klasičnom medicinom, za iscjeljivanje bioenergijom se odlučujete na vlastitu odgovornost!