Energetsko čišćenje

Bioenergija – iskustva

Antonija: Ne namjeravam Vam podići spomenik, ali danas mi se nakon jučerašnjeg tretmana na daljinu, tlak vratio u normalu i to poslije 30 dana vrlo lošeg stanja. Veeelika pusa.

Franjo: Pas mi je hodao na tri noge. Pregledala su ga tri veterinara, snimali, čak su me slali na MR u Ljubljanu. Nakon samo jednog tretmana bioenergijom, moj pas je zdrav, skače, sav sretan. Veliko Vam hvala gospođo Vesna.

Željka: Kad su mi dijagnosticirali da se rak vratio, znala sam da mi predstoji teška borba. Dugotrajna kemoterapija, zračenje, slabost, povraćanje, opadanje kose. Uhvatila me panika, strah kako ću to sve izdržati. Onda sam čula za gospođu Vesnu. Nazvala sam ju i pitala da li mi može pomoći. Već sam razgovor me umirio. Počeli smo s terapijama. Poslije prve terapije osjećala sam se bolje, opuštenije, i mučnina je bila podnošljivija. Svakim slijedećim tretmanom bila sam fizički jača. Na prvoj kontroli krvna slika mi je bila odlična  i liječnik je bio jako zadovoljan. A tek ja! Nastavljam sa terapijama…..Gospođo Vesna neizmjerno Vam hvala.

Gordana, Njemačka: Cijeli život sam imala hladne ruke i noge. Već nakon prve terapije, toplina se vratila i tako je i dan danas. Puno se bolje osjećam. Puno Vam hvala.

Zdenka, Split: Imala sam velikih problema sa štitnjačom, što znači, problemi u cijelom tijelu. Poslije par tretmana bioenergijom, raspoloženje mi se vratilo, puno bolje spavam. Nastavljam danje s tretmanima.

Ivanka, Zagreb: Bila sam iscrpljena, stalno neke viroze, loše sam spavala. Za sada sam primila četiri terapije bioenergijom na daljinu i puno se bolje osjećam. Hvala Vam Vesna

Spomenka, Varaždin: Poslušala sam Vaš savjet da me očistite od negativne energije. Poslije  sam se osjećala bolje i terapije bioenergijom su drugačije djelovale. Sad osjećam lagane trnce po cijelom tijelu, a prije su to bili valovi hladnoće i zimice. Hvala gospođo Vesna