Energetsko čišćenje

Bioenergija – iskustva

Bioenergija na daljinu…jednostavno nisam bas u to vjerovala….Moj dugogodisnji problem s kicmom,, prije 2 mjeseca je uzeo maha, upalili se trapeziusi, uhvatio me isijas, a bol je dovela do stanja da nisam mogla ustajat iz kreveta. Krenula sam u obradu, dobila fizikalne terapije, a ja ista, s istim problemom. Nema pomaka, a sto je najgore pocela me hvatat panika jer cijelo vrijeme nisam dobro. Ispricala sam to gospođi Vesni(koja vec neko vrijeme homeopatijom pomaze mom sinu-uspjesno!)i predlozila mi pomoc bioenergijom na daljinu. Mislila sam si-to je nemoguce, al ajde, ionako sam za nista.Tretman je krenuo, ja lezim, a ono pocinje stezat vrat, pa lupa srce, pa nesto “zubori”u trbuhu, a dlanovi topli i sve topliji. Stvarno sam mislila da sam “pukla”! Nevjerojatno iskustvo, koje i najveceg nevjernika ne moze ostaviti ravnodusnim. Ali najvaznije od svega, meni je zaista bol nestala.Terapija na daljinu je dala rezultat, znaci da sam cak i umislila sve navedene reakcije za vrijeme terapije(a nisam bas taj tip), rezultat je dokazao suprotno. Prvi put u 2 mjeseca mene ne boli kicma! I danas kad sam otisla na kontrolu kod fizijatra, sama sebi sam bila smjesna, jer sam pricala da mi u dalje nije dobro od fizikalnih terapija,a zapravo sam se osjecala odlicno zahvaljujuc terapiji gospođe Češek! Vesna,hvala Vam od.Karolina

Marina: Imati psa i gledati ga kako se gasi u 10 g. je neopisiva bol. U petak više nije mogao na noge. Krenuli smo sa bioenergijom i desilo se čudo
Kompa je u dva tretmana na nogama, juri golubove, ponovo se svađa sa psima i danas je friško ošišan

Franjo: Pas mi je hodao na tri noge. Pregledala su ga tri veterinara, snimali, čak su me slali na MR u Ljubljanu. Nakon samo jednog tretmana bioenergijom, moj pas je zdrav, skače, sav sretan. Veliko Vam hvala gospođo Vesna.

Željka: Kad su mi dijagnosticirali da se rak vratio, znala sam da mi predstoji teška borba. Dugotrajna kemoterapija, zračenje, slabost, povraćanje, opadanje kose. Uhvatila me panika, strah kako ću to sve izdržati. Onda sam čula za gospođu Vesnu. Nazvala sam ju i pitala da li mi može pomoći. Već sam razgovor me umirio. Počeli smo s terapijama. Poslije prve terapije osjećala sam se bolje, opuštenije, i mučnina je bila podnošljivija. Svakim slijedećim tretmanom bila sam fizički jača. Na prvoj kontroli krvna slika mi je bila odlična  i liječnik je bio jako zadovoljan. A tek ja! Nastavljam sa terapijama…..Gospođo Vesna neizmjerno Vam hvala.

Gordana, Njemačka: Cijeli život sam imala hladne ruke i noge. Već nakon prve terapije, toplina se vratila i tako je i dan danas. Puno se bolje osjećam. Puno Vam hvala.

Zdenka, Split: Imala sam velikih problema sa štitnjačom, što znači, problemi u cijelom tijelu. Poslije par tretmana bioenergijom, raspoloženje mi se vratilo, puno bolje spavam. Nastavljam danje s tretmanima.

Ivanka, Zagreb: Bila sam iscrpljena, stalno neke viroze, loše sam spavala. Za sada sam primila četiri terapije bioenergijom na daljinu i puno se bolje osjećam. Hvala Vam Vesna

Marjana: Dakle, napunila sam 50 godina i moj „rad na sebi“ traje skoro 10 godina. Imala sem velikih trauma i posljedično i psihićkih poteškoća. Tražila sam spas za svoju dugogodišnju nesanicu, depresiju, strahove, nočne more, imala sam i misli za samoubojstvom, kompulzivno opsesivni poremečaj.. Isprobala sam više prirodnih metoda lijećenja, bezuspješno. A problemi sve dublji i dublji. Od prijateljice čujem za Vesnu Češek, kaže: „izlječila mi je alergiju, migrenu…“Željela sam isprobati homeopatiju. Nazovem je, ispunim upitnik i popričamo. Prvo što sam primjetila od tih kuglica, prvi put u životu nemam više bolan menzes. Strahovi su mi se smanjili poprilično. Spavam bolje, glava mi je lakša, depresija je nestala. Kako se par godina nisam javljala, a trebala sam, neke od tegoba su mi se vratile. Ovaj put se odlučim za bioenergiju. Ne znam koliko novaca sam potrošila na bioenergetske tretmane, na reiki zadnjih 10 godina. Od nijednog tretmana nisam osjetila poboljšanje, ali nisam htjela odustati od potrage za većom kvalitetom života, zdravljem. Nazovem Vesnu, dobijem termin. Ležim i čekam (nakon stotina ponovljenih radnji kod iscjeljitelja, gdje nisam isjetila NIŠTA, osim uvijek na novo razočarenja) U dogovoreno vrijeme počinje…Ne vjerujem, nije možda od ležanja..Osječam duboki MIR, trnci po rukama, cijelome tijelu. Nešto mi ulazi kroz ruke, prste točnije, kroz noge.. Nisam se mogla pomaknuti na krevetu. Kad je to počelo, trnci, iglice, strelice, svuda po tijelu…Meni, koja sam bila kao „kamen“ za bioenergiju. Ne osječam krevet, lebdim. Glava pulsira, uživam u tome, ne želim da prestane. Dižem se na 5 minuta ali energija i dalje kruži, zaboli na momente gdje sam imala bolove, ne smeta mi, prođe. Vesna zove: „tretman je gotov“. Ja u čudu, vrti mi se, sva sam ošamučena, ne mogu na noge. I dalje osječam kako kruži energija po mome tijelu a u meni jedan divan osječaj MIRA. Lebdim kao da sam u nekom snu. Spavala sam kao mala beba. Ujutro se dižem puna elana, raspoloženje na vrhuncu, samo se smješkam ljudima koje sretnem. Smješim se dok radim, opuštena, neopterečena, puna samopouzdanja, bol u lopatici se povukla, uporni i višemjesečni kašalj iz dubine pluća NESTAO. Sve to i samo par sati. Prije 5 godina mi je puklo slijepo crijevo, posljedično sam imala kroničnih tegoba sa probavom. Nakon samo jednog tretmana bioenergije meni crijeva rade. Nakon drugog tretmana mogu reć, da mi je bioenergija došla kao stabilizator raspoloženja i samopouzdanja. Ne kažem da sam super raspoložena 24 sata, ali nema više onih velikih oscilacija gore-dole. Hvala Bogu na Vama. M.

NESANICA – bioenergija na daljinu (iskustvo)
Nakon smrti muža prije par tjedana, srušio mi se svijet i više ništa nije postojalo za mene, ni po danu, ni ponoći. Uz nemogučnost spavanja i samo čekanja, da će on od nekuda doći i da ću opet biti sretna…Mjesec dana nisam spavala ni sat vremena. Nočas, samo nakon jednog tretmana, spavala sam kao beba, za mene je to nešto novo i osječam se lakše, sretnije. Napokon mogu funkcionirati. U 20 godina nisam spavala 7 sati u komadu kao ovu noć. Vesna Češek, hvala Vam od srca
B.L.
Bioenergetski tretmani nisu zamjena za lijećenje klasičnom medicinom, za iscjeljivanje bioenergijom se odlučujete na vlastitu odgovornost!