Neplodnsot

Neplodnost i homeopatija

NEPLODNOST 

Smatra se da u svijetu ima između 15 i 20% parova koji su neplodni. U 40%  slučajeva uzrok je muškarac, u 40% žena, u 10% slučajeva radi se o zajedničkoj neplodnosti, dok je u prestalih 10% uzrok nepoznat (idiopatski).

Za ostvarenje željenog začeća potrebna je ravnoteža ne samo na fizičkom nego i na emocionalnom i duhovnom nivou. U postizanju tog balansa mogu vam jako dobro pomoći homeopatski pripravci.

Želja za djecom jedna je od onih želja koje je teško opisati, ali se prilično snažno osjećaju.

Ako žena priželjkuje i planira trudnoću, u njoj se svakodnevno razmjenjuju snažne emocije.

Jednako je teško u riječi pretvoriti tugu, tugu, prazninu i strah kad se željena trudnoća ne ostvaruje i kad se pitamo hoće li se uopće ostvariti.

Homeopatija je vrsta energetske medicine koja osnažuje prirodnu sposobnost organizma da se sam iscijeli. Za razliku od klasične medicine koja se bori protiv bolesti, homeopatija surađuje s organizmom po principu „slično se tretira sličnim“ i djeluje na uzrok tegobe.

Homeopatski tretman kod neplodnosti, nudi sveobuhvatni i prirodni pristup muškoj i ženskoj neplodnosti. Homeopatski pripravci pomažu tijelu u stvaranju potrebnih uvjeta za postizanje začeća. Ovaj homeopatski pristup plodnosti podržava zdravu ovulaciju, proizvodnju plodne sluzi i zdravog endometrija, te pomaže povećati broj spermija i poboljšati pokretljivost spermija kod muškaraca.

Vaše tijelo pamti sve!

Vaše tijelo zadržava sjećanje svih prethodnih uvjeta poput emocionalnih, fizičkih ozljeda, šokova, bakterijskih i virusnih infekcija, lijekova, hrane i nasljednih slabosti-genetike.

Blokade su često na mentalnoj i emocionalnoj razini – misao rađa emociju, emocija privlači događaj i tako dalje kreiramo okolnosti. Uz homeopatski pripravak za jačanje tijela na fizičkoj razini, u tretmanu se pozornost posebno posvećuje emocijama – prevladavanje ljubavnih trauma i razočaranja u prošlosti, otpuštanje potisnute ljutnje, straha, tuge, ljutnje te potpunom prepuštanju bliskosti s partnerom i otvaranju prema trudnoći.

Spermiogram

Podaci govore da čak 30% muškaraca ima problematičan spermiogram, bilo da je riječ o smanjenom broju spolnih stanica ili smanjenoj pokretljivosti koja umanjuje mogućnost oplodnje. U takvim se slučajevima uz konstitucijski tretman preporučuje uzimanje individualno određenih dodataka prehrani.

Štetnost zračenja 

Danas se mnogo polemizira i o zračenju mobitela i prijenosnih računala.

Činjenica je da muškarci često nose mobitel u džepu hlača, u neposrednoj blizini spolnih žlijezda, a neki prijenosno računalo satima drže u krilu.

Boravak u maternici pamti se cijeli život

Psihičko i emocionalno stanje partnera te njihov odnos iznimno je

važan i prije začeća. Prema nekim duhovnim izvorima, djetetova duša

komunicira s roditeljima mjesecima prije začeća i pamti njihove

osjećaje i poruke. Novija znanstvena istraživanja, pak, potvrđuju da

emocionalna stanja roditelja u trudnoći snažno utječu na dijete –

proučavanjem zdravstvenih kartona 70-godišnjih pacijenata otkrivene

su bitne korelacije između događaja u trudnoći i bolesti od kojih su u

životu bolovali!

Znanstvenici podupiru tu tezu činjenicom da se 40 od ukupno 47

razina stanične diobe u rastu od začeća do zrelosti odvija u maternici.

„Stanje roditelja u trenutku začeća može biti odlučujuće. Smatram da

je to najvažnije vrijeme koje djetetu ‘daje ton’“, kaže Peter Chappell u

knjizi Emocionalno liječenje homeopatijom. Pokušajte stoga i vrijeme prije trudnoće, koliko god teško i neizvjesno bilo, ispuniti ljubavlju i bliskošću s partnerom kako biste svoje dijete dočekali što širim i toplijim zagrljajem.

Uloga homeopatskog pripravka je pomoći tijelu u procesu iscjeljenja i popravak na svakoj razini: mentalnoj,

emocionalnoj i fizičkoj. Vrijeme potrebno za uspostavu optimalnog zdravlja ovisi o razini zdravlja na početku. To je razlog zašto nekom paru treba više vremena a nekome manje, ali na kraju svi će uspjeti i biti dobro.

Homeopatija tretira cijelu osobu… um, tijelo i dušu. Trebali biste primijetiti ne samo napredak u svojim tjelesnim simptomima, već i poboljšanje Vašeg ukupnog zdravlja i poboljšanje na mentalnom nivou.. Vaš ciklus će postati redoviti, smanjiti ili nestati će simptomi PMS-a, a vaš ciklus će biti sa manje ili bez bolova..

Nisu svi tretmani kod neplodnosti isti. Homeopatija je najopsežniji i holistički sustav dostupan pogotovo kada se koristi u kombinaciji sa prirodnim lijekovima. To je razlog zašto mnogi parovi nakon medicinskog neuspjeha kod začeća , odabiru homeopatski tretman koji daje uspješne rezultate.

U principu, uvijek je najbolje izabrati prirodni pristup prvi i izbjeći uzimanje raznih kemijskih sredstava . Ako je par spreman uzeti si vremena za istraživanje prirodne i alternativne metode, uštedjeti će si vremena, novaca i izbjeći bolne postupke.

Opasnosti potpomognute oplodnje

Nije svatko svjestan opasnih nuspojava kod potpomognute oplodnje medicinskim putem, koje mogu predstavljati za majku i dijete. Istraživanja provedena u Švedskoj i objavljena u časopisu Američke akademije za pedijatriju, pokazuju da djeca začeta pomoću IFV imaju veći rizik od razvoja bolesti.

Za žene, visoke doze hormona koje se koriste kako bi se proizvele jajne stanice mogu uveliko naškoditi njihovom zdravlju. U stvari, IVF ima veći rizik od sindroma hiperstimulacije jajnika, sekundarne neplodnosti i drugih komplikacija.

Uz homeopatski tretman ili samostalno savjetujem kvalitetne

dodatke prehrani

mob.: 00385(0)921746321 (viber, whatsapp)

e-mail: ce********@gm***.com

https://silicea-terra.com/online-tretmani/

https://silicea-terra.com/konstitucijska-remedija/