antilipidni čaj

Antilipidni čaj

Poznat kao ‘kineska biljka’ Gynostemma (Jiaogulan) raste u južnoj Kini. Sadrži tri puta više aktivnih tvari – saponina – kao ginseng, stoga Kinezi imaju tendenciju da opisuju Jiaogulan frazom “poput ginsenga, ali bolji”. Tradicionalno se smatra da osigurava dugovječnosti.

Gynostemma, prema tradicionalnoj kineskoj medicini, povećava tjelesnu obranu, pridonosi stabilizaciji metabolizma, pomaže održati ravnotežu masnoća u krvi i usklađuje sve funkcije u tijelu. Biljka sadrži mnogo aminokiselina, vitamina i minerala (uključujući kalcij, željezo, magnezij, fosfor, kalij, selen i cink) bitnih za ljudsko tijelo.

Način primjene:

1 vrećicu čaja preliti jednom litrom

kipuće vode, poklopiti i ostaviti da

stoj i 10 minuta. Popiti u toku dana..

Osobe sa niskim tlakom moraju piti ohlađen čaj, oni sa visokim tlakom

obavezno topao antilipidni čaj!

Antilipidni čaj čisti krvožilni sustav od masnih naslaga, tonizira krvne žile, omogućava pravilnu mijenu tvari (metabolizam) i izbacuje toksine iz organizma. Preventiva kod bolesti jetre.

​Tiens Antilipidni čaj je preventivno sredstvo, koje je pripremljeno na osnovi  teorije o produljenju života (gerontologiji). Glavni princip ove teorije preventivne prehrane je teza da je i kod prehrane i kod uporabe lijekova tendencija ista: prehrana održava život, njome se nadoknađuje manjak prehrambenih tvari, no prehranom se i liječi. Ovi principi potvrđuju visoki nivo starokineske medicine, visoka postignuća praktičnog liječenja koja reflektiraju tendenciju čovječanstva da se koristi prirodnim sredstvima u području zaštite zdravlja.

Srž svega najboljeg i posebnost recepta antilipidnog čaja:

  • Antilipidni čaj je ono najbolje iz prirode. Bazna sirovina je zeleni čaj. Njemu su dodane prirodne komponente biljnog podrijetla: lišće ginostemije, sjemenje kasije tora (sjeme cassiae), lišće lotosa, korijen višecvjetnog dvornika nakon specijalne obrade i drugi sastojci.
  • Funkcionalni učinak čaja je smanjenje razine lipida, smanjenje temperature, poboljšanje probave, poboljšanje tonusa slezene i želuca.
  • Nakon specijalne obrade, ginostemia i dvornik pojačavaju energiju YAN. Lišće lotosa i sjemenje kasije tora smanjuju temperaturu. Antilipidni čaj s jedne strane čisti organizam, a s druge strane pojačava energiju i dovodi energiju u ravnotežu.
  • Sve to odgovara principima farmakologije kineske medicine. Ovo sredstvo s jedne strane ne izaziva poremećaj funkcija cijelog organizma, a s druge strane ne dovodi do gubitka energije u organizmu. Čaj nema nuspojava za razliku od kemijskih sredstava. U tome je i tajna preventivnog djelovanja kineskih dodataka prehrani.
  • I još jedna osobina antilipidnog čaja – njegova glavna komponenta, zeleni čaj, primjenjuje se kao popratno sredstvo drugih ljekovitih sastojaka. Koristeći ovaj čaj, čovjek osjeća njegovu aromu i ugodan ukus, kakav mora imati dobar čaj. Pijući ga, vi nećete samo uživati u ispijanju čaja, nego ćete i poboljšati svoje zdravlje.

Antilipidni čaj je napravljen po recepturi stari 5000 godina.

U zidovima krvnih žila proizvodi se hormon prostogladin. Kod mnogih je poremečena sinteza tog hormona. U zavisnosti toga koliko se prostogladin stvara, javlja se bilo hipotenzija, bilo hipertenzija. Antilipidni čaj normalizira proizvodnju hormona prostogladina, shodno tome kod nekoga će se tlak podići do normale, drugima spustiti do normale.

Čaj ima i sposobnost obnavljanja hormonskog sustava. Djeluje pozitivno kod poremečaja štitnjaće.

Čaj normalizira razinu kiselosti želučanog soka.

Kod proučavanja trava, koje ulaze u sastav našeg antilipidnog čaja, ispostavilo se da je u njihovem sadržaju tvar, koja programira stanice raka na samouništenje. Odnosno, antilipidni čaj je sredstvo za prevenciju onkoloških oboljenja.

Antilipidni čaj je preparat, koji normalizira mikrocirkulaciju krvi u mozgu i intrakranijalni tlak. Mnogi ljudi pate od bolesti, kao što je encefalopatija – suženje krvnih žila u mozgu. Jedan od glavnih simptoma bolesti je šum u glavi. Kad pijete antilipidni čaj, šum u glavi nestaje.  Antilipidni čaj izbacuje iz našeg organizma radionukleotide. Kako iz čvrstih tkiva, tako i iz mekih.

Rastvara kamenac.

cijena:  20,89 EUR

Proizvod možete naručiti na e-mail: in**@si***********.com