Moje prvo iskustvo s biorezonantnim aparatom… Prema uputama gospođe Vesne, prije samog pregleda nastojala sam piti puno vode. Kad sam ušla u prostor umjesto hladnog, dočekao me topao ambijent i srdačna osoba. Ukratko mi je objasnila kako izgleda pregled i što je najbolje, kad se prikače elektrode oko članaka na rukama, nogama i oko glave, sve što aparat radi, gleda se na TV ekranu. Fantastično! Aparat skenira tijelo zaista uzduž i poprijeko, na svim nivoima. Sve! Uglavnom, saznala sam da u pozadini mojih tegoba sa želucem stoji hellico bakterija. Malo iznenađena, dogovorila sam se s Vesnom da mi se rade 3 biorezonantna tretmana. Ne mogu opisati olakšanje kad smo ponovili testiranje da se vidi učinak! Osim toga, ustanovljen mi je manjak nekih vitamina i minerala, sukladno preporukama gospođe Vesne uzimam ih i mogu reći da sam se doslovno resetirala! Neopisivo! Preporučam od srca!

Dijana

 

Moje iskustvo koje želim da podijelim

Prije 3 godine uspostavilo se da je uzročnik mojih problema kandida. Popila sam sve lijekove koje je doktorica prepisala, pridržavala se dijete bez šećera ali i pored toga rezultati nisu bili zadovoljavajući. Poslije 5 biorezonantnih tretmana vratila mi se energija i osječam se odlično.

 

Imam djete koje od svog rođenja muku muči s dermatitisima. Usput je i alergičar IGE 660. Probali smo sve moguče dermatologe, savjete, kreme… tako dugo dok nismo krenuli na tretmane birezonance u Nin. Obavili smo 10 tretmana. Uz to nam je propisana i terapija homeopatijom. Djete više nema ni jednog ekcema, osipa, jede svu hranu.  Mi smo prezadovoljni i nadamo se da će rezultati potrajati što duže.

 

Upravo idem na terapije sa biorezonancom. Za nju sam se odlučila jer imam već 6 godina problem sa probavom. Na wc idem i do 5 puta dnevno. Odmah nakon obroka. Liječnici nisu otkrili nikakvi problem. Na biorezonantnoj analizi su mi otkrili alergiju na gluten, mlijeko, jaja.. Dobila sam dijetu prema mojoj krvnoj grupi i popravila mi se probava. Aparat mi je pokazao i problem sa bubrezima, koji su me povremeno znali boljeti. I taj problem smo rješili.