collagen shot

Collagen shot

Dodatak prehrani sa kolagenom, ekstraktom ginsenga, manuka medom i sokom ljubičaste mrkve. Sa šećerom od tapioke i stevijom, te voćnim sokom ljubičaste mrkve, za bolji okus.

Sastojci:

u 15 ml preporučena dnevna doza)
Peptidi ribljeg kolagena 2500 mg
Ekstrakt svježeg ginsenga   835 mg
Manuka med   100 mg
Sok ljubičaste mrkve i limuna     90 mg

TIENS Glow Kolagen Shot sadrži hidrolizirani oblik morskog kolagena – kolagen peptidi, koji su najprirodniji oblik kolagena za naše tijelo, i ono ih najbolje apsorbira i koristi upravo u tom obliku.

Kolagen čini oko 75% težine kože i daje joj volumen koji ju održava podatnom. Zglobovi također imaju koristi od korištenja visokokvalitetnog kolagena.

Što je kolagen?

Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom tijelu. Ključni je sastavni dio vezivnog tkiva, pruža infrastrukturu mišićno -koštanog sustava i glavni je strukturni element kože, pružajući izvanstanični matriks, koji koži daje veći dio cjelokupne građe i izgleda.

TIENS Glow Kolagen Shot dodatno je formuliran s ekstraktom svježeg ginsenga, manuka medom i sokom ljubičaste mrkve – prirodnim sastojcima za koje je poznato da imaju iznimno visok sadržaj antioksidansa i drugih, snažnih aktivnih spojeva.

Ekstrakt svježeg ginsenga

Ginseng sadrži obilje alkaloida poput ginsenozida, aktivnih spojeva koji se nalaze isključivo u biljnom rodu Panax (ginseng). Mnoga su istraživanja bioloških učinaka ginsenozida u staničnim kulturama pokazala njihov visoki antioksidativni kapacitet.

Ginseng se smatra jednim od najdragocjenijih adaptogena koji se od davnina naširoko koristi u različitim kulturama i ljudskim populacijama.

Manuka med

Kvaliteta manuka meda koji se koristi u TIENS Glow Kollagen Shotu certificirana je oznakom UMF ™. Manuka med UMF10+ ima visok sadržaj metilglioksala od preko 263 mg/kg. Metilglioksal (MGO) prirodna je kemikalija, odgovorna za visoku biološku aktivnost i jedinstvena antibakterijska svojstva manuka meda. Time se svrstava u elitnu skupinu superhrane.

Ljubičasta mrkva

Ljubičasta mrkva predak je moderne mrkve. Sadrži više hranjivih tvari u odnosu na običnu narančastu mrkvu. Ljubičasta mrkva ima ekskluzivni vrijedni antocijanidin -cijanidin – prirodni pigment koji se nalazi u nekim crvenim bobicama i tamnom, ljubičastom povrću. U koži biljaka tamni pigment cijanidina pokazuje značajna antioksidativna svojstva i, poput drugih antocijanidina, štiti ih od oksidativnog stresa izazvanog UV zrakama i drugim slobodnim radikalima.

Preporučena dnevna doza: popijte 1 vrećicu dnevno, neposredno nakon otvaranja, ili pomiješajte s vodom, prema osobnim željama. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nemojte uzimati dodatke prehrani kao zamjenu za raznoliku prehranu. Zdrav način života i uravnotežena prehrana su važni.

Oprez: nije za djecu mlađu od 18 godina, trudnice i/ili dojilje te one koji su alergični na sastojke pripravka. Posavjetujte se sa svojim liječnikom ili ljekarnikom ako uzimate antidijabetike, lijekove za razrjeđivanje krvi (antikoagulanse) i/ili antihipertenzivne lijekove.

Cijena: 48,21 eur

Proizvod možete naručiti na e-mail: in**@si***********.com