pročišćivać voćai povrća

Pročišćivać voća i povrća

TIENS Pročišćivač voća i povrća je najsuvremeniji, inteligentni uređaj za kućanstvo, dizajniran za pomaganje u čišćenju hrane koju svakodnevno jedemo: voće, povrće, meso, riba i plodovi mora te sjemenke i žitarice. Sa svojom naprednom tehnologijom, uređaj može ukloniti onečišćivače hrane poput pesticida, bakterija i drugih štetnih tvari, osiguravajući sigurnost i svježinu hrane na stolu. Može se koristiti na više različitih načina kako bismo zaštitili svoje zdravlje i poboljšali kvalitetu života.
Parametri proizvoda

Model TQ-D34
Dimenzije 283 x 151 x 67 mm
Težina 1.0 kg
Nazivni napon 220 V

– 240 V

Nazivna frekvencija 50 Hz
Nazivna ulazna snaga 45 W

Održavanje

Očistite glavu generatora vode nakon svake upotrebe, obrišite je suhom krpom i ostavite da se osuši.

Može doći do nakupljanja minerala kada se uređaj koristi s tvrdom vodom. Za čišćenje stavite glavu generatora u blagu, 5-10% otopinu octa ili limunske kiseline (otopite 50-100 g limunske kiseline ili 50-100 ml octa u 1 L mlake vode), pustite da se namače 60 minuta, a zatim izvadite, isperite i obrišite krpom. Ovisno o tvrdoći vode, ponavljajte to redovito, npr. svaka 2 mjeseca.

Upute za korištenje

1.      Nakon što je generator stavljen u vodu, spojite kabel za napajanje u uređaj i uključite ga. Uređaj će ispustiti dugi zvučni signal i sva će njegova svjetla jednom zatreperiti. Pritisnite jednim dodirom tipku za uključivanje i uređaj će ispustiti kratki zvučni signal. Lampica će ostati upaljena, što znači da je uređaj u stanju pripravnosti.

2.      Funkcija timera: pritisnite jednim dodirom tipku za timer i indikator timera će zasvijetliti bijelom bojom, što znači da je uređaj u načinu rada s odbrojavanjem vremena. Prema zadanim postavkama, digitalni zaslon će pokazati radni period od 5 minuta. Ponovno dodirnite tipku mjerača vremena kako biste povećali radno vrijeme za 5 minuta (maksimalno radno vrijeme je 30 minuta). Indikator će zasvijetliti 3 puta, uređaj će početi raditi i proces pročišćavanja će započeti. Nakon što mjerač vremena odbroji do 0 minuta, uređaj će ispustiti 3 duga zvučna signala i isključiti se, što znači da je proces pročišćavanja završio.

3.      Funkcija načina rada: pritisnite tipku mijenjanja funkcija za odabir željenog načina rada.

·         Zrnata hrana: jednom pritisnite tipku za način rada. Svjetlosni indikator će zasvijetliti 3 puta i uređaj će početi raditi. Nakon 10 minuta, uređaj će ispustiti 3 duga zvučna signala, što znači da je proces pročišćavanja završio.

·         Meso: dvaput pritisnite tipku za način rada. Svjetlosni indikator će zasvijetliti 3 puta i uređaj će početi raditi. Nakon 12 minuta, uređaj će ispustiti 3 duga zvučna signala, što znači da je proces pročišćavanja završio.

·         Voće i povrće: tri puta pritisnite tipku za način rada. Svjetlosni indikator će zasvijetliti 3 puta i uređaj će početi raditi. Nakon 15 minuta, uređaj će ispustiti 3 duga zvučna signala, što znači da je proces pročišćavanja završio.

 

 

Koji je princip elektrolize hidroksilne vode?

 

Elektroliza hidroksilne vode je tehnologija pročišćavanja koja koristi principe neselektivne oksidacijske reakcije hidroksilnih radikala na organskim spojevima. Tijekom procesa, molekule vode se razgrađuju na hidroksilne radikale, koji su najreaktivnija vrsta kisika i jedan od najjačih oksidansa na svijetu. Zahvaljujući svojoj visokoj oksidacijskoj reaktivnosti, hidroksilni radikali mogu učinkovito razgraditi bakterije, ukloniti ostatke pesticida i hormona, mirise, alergene, farmaceutske spojeve i druge zagađivače na površini prehrambenih proizvoda kao što su povrće, voće ili sirovo meso.

TIENS Pročišćivač voća i povrća

Za sigurnu i čistu hranu svakoga dana.

Cijena: 405,00 eur