neplodnost

Neplodnost

Neplodnost

NEPLODNOST

Smatra se, da je na svetu med 15 in 20 % neplodnih parov. V 40% primerov je vzrok pri moških, v 40% pri ženskah, v 10% primerov je skupna neplodnost, v preostalih 10% pa je vzrok neznan (idiopatski).

Doseganje želenega spočetja zahteva ravnovesje ne le na fizičnem, temveč tudi na čustvenem in duhovnem nivoju. Pri doseganju tega ravnovesja vam lahko zelo pomagajo homeopatski pripravki.

Želja po otrocih je ena tistih želja, ki jih je težko opisati, čutijo pa se precej močno.

Če si ženska želi in načrtuje nosečnost, se v njej vsak dan izmenjujejo močna čustva.

Enako težko je ubesediti žalost, žalost, praznino in strah, ko se želena nosečnost ne uresniči in ko se sprašujemo, ali se bo sploh uresničila.

Homeopatija je vrsta energijskega zdravila, ki krepi naravno sposobnost telesa, da se samoozdravi. Za razliko od klasične medicine, ki se bori proti boleznim, homeopatija dela s telesom po načelu »podobno se zdravi s podobnim« in deluje na vzrok težave.

Homeopatsko zdravljenje neplodnosti ponuja celovit in naraven pristop k moški in ženski neplodnosti. Homeopatski pripravki pomagajo telesu ustvariti potrebne pogoje za spočetje. Ta homeopatski pristop k plodnosti podpira zdravo ovulacijo, proizvodnjo plodne sluzi in zdrav endometrij ter pomaga povečati število semenčic in izboljšati gibljivost semenčic pri moških.

Vaše telo si zapomni vse!

Vaše telo ohranja spomin na vsa prejšnja stanja kot so čustvene, fizične poškodbe, šoki, bakterijske in virusne okužbe, zdravila, hrana in dedne slabosti-genetika.

Blokade so pogosto na miselni in čustveni ravni – misel rodi čustvo, čustvo pritegne dogodek in tako naprej, ustvarjamo okoliščine. Ob homeopatskem pripravku za krepitev telesa na fizičnem nivoju je pri zdravljenju posebna pozornost namenjena čustvom – premagovanju ljubezenskih travm in razočaranj v preteklosti, sproščanju potlačene jeze, strahu, žalosti, jeze in popolnemu opuščanju bližine s partnerjem. in odpiranje nosečnosti.

Spermiogram

Podatki kažejo, da ima kar 30 % moških problematičen spermiogram, pa naj gre za zmanjšano število spolnih celic ali zmanjšano gibljivost, ki zmanjšuje možnost oploditve. V takšnih primerih je poleg konstitucionalnega zdravljenja priporočljivo jemanje individualno določenih prehranskih dopolnil.

Škodljivo sevanje

Dandanes je veliko polemik o sevanju mobilnih telefonov in prenosnikov.

Dejstvo je, da moški mobilni telefon pogosto nosijo kar v žepu hlač, v neposredni bližini spolnih žlez, nekateri pa imajo svoj prenosnik v naročju ure in ure.

Bivanje v maternici si zapomni za vse življenje

Duševno in čustveno stanje partnerjev in njun odnos je izjemno

pomembna že pred spočetjem. Po nekaterih duhovnih virih otroška duša

mesece pred spočetjem komunicira s starši se spominja njihove

občutki in sporočila. Novejše znanstvene raziskave pa to potrjujejo

čustvena stanja staršev med nosečnostjo močno vplivajo na otroka –

s preučevanjem zdravstvene kartoteke 70-letnih pacientov razkrila

so pomembne korelacije med dogajanjem v nosečnosti in boleznimi, katerih

bolan za vse življenje!

Znanstveniki to tezo podpirajo s podatkom, da 40 od ​​skupno 47

stopnja delitve celic v rasti od spočetja do zrelosti poteka v maternici.

»Stanje staršev ob spočetju je lahko odločilno. Mislim, da

to je najpomembnejši čas, ki ‘nastavi ton’ otroku,« pravi Peter Chappell v

knjigi Čustveno zdravljenje s homeopatijo. Zato poskusite čas pred nosečnostjo, pa naj bo še tako težak in negotov, zapolniti z ljubeznijo in intimnostjo s partnerjem, da boste otroka sprejeli s čim širšim in najtoplejšim objemom.

Vloga homeopatskega pripravka je pomagati telesu pri procesu zdravljenja in popravljanja na vseh ravneh: psihični,

čustveni in fizični. Čas, potreben za dosego optimalnega zdravja, je odvisen od stopnje zdravja na začetku. To je razlog, zakaj nekateri pari potrebujejo več časa, nekateri manj, a na koncu bo vsem uspelo in bo vse v redu.

Homeopatija zdravi celega človeka … um, telo in dušo. Opaziti bi morali ne le izboljšanje svojih telesnih simptomov, ampak tudi izboljšanje splošnega zdravja in izboljšanje na duševni ravni. Vaš cikel bo postal reden, simptomi PMS se bodo zmanjšali ali izginili, vaš cikel pa bo manjši oz. brez bolečin.

Vsa zdravljenja neplodnosti niso enaka. Homeopatija je najbolj celovit in holističen sistem, ki je na voljo, zlasti v kombinaciji z naravnimi zdravili. To je razlog, da se mnogi pari po neuspehu pri spočetju odločijo za homeopatsko zdravljenje, ki daje uspešne rezultate.

Načeloma je vedno najbolje najprej izbrati naraven pristop in se izogibati jemanju raznih kemičnih sredstev. Če si je par pripravljen vzeti čas za raziskovanje naravnih in alternativnih metod, bo prihranil čas, denar in se izognil bolečim posegom.

Nevarnosti oploditve z biomedicinsko pomočjo

Vsi se ne zavedajo nevarnih stranskih učinkov oploditve z medicinsko pomočjo, ki se lahko pojavijo

predstavljajo mamo in otroka. Raziskava, izvedena na Švedskem in objavljena v reviji Ameriške akademije za pediatrijo, kaže, da imajo otroci, spočeti z uporabo IFV, večje tveganje za razvoj bolezni.

Pri ženskah lahko visoki odmerki hormonov, ki se uporabljajo za proizvodnjo jajčec, močno škodijo njihovemu zdravju. Dejansko IVF prinaša večje tveganje za sindrom hiperstimulacije jajčnikov, sekundarno neplodnost in druge zaplete.